Wat beweegt u?
Wat beweegt u? Naar welk doel streeft u? Welke veranderingen wilt u sturen?

Een doel zonder plan is slechts een wens Dit plan ontwikkelen en helpen maken is een van onze speerpunten. Wij zijn coach en zien onze taak als procesbegeleider in het vinden van de juiste baan. We boeken resultaat door ruimte te geven en respect te hebben voor uw eigen keuzes en u te coachen op momenten waarin dat nodig is, ook wanneer u al een baan heeft. Onze begeleiding is altijd op maat en er worden concrete handvatten gegeven waarmee u letterlijk zelf aan de slag kan gaan

Ieder mens is uniek Wij werken met de vitaliteitscan. Uit principe werken wij niet met andere tests omdat deze mensen in een hoek dwingen waar zij moeten voldoen aan bestaande gemiddelden. De doorbraak bij loopbaanadvies is juist vaak het bestaande label loslaten en op een totaal ander niveau aan de slag gaan.
NLP-interventietechnieken ondersteunen ons in het loslaten van vastgezette normen en waarden waardoor we onszelf als het ware klemzetten. Zo komen we in een soort transformatieproces terecht, waarin we bestaande paradigma’s loslaten en nieuwe opzetten. Om uw drijfveren te ontdekken hanteren wij een kaartsysteem waarin uzelf een eigen beeld legt en zo inzicht verwerft in uw eigen grondpatroon.

 

Momenteel werken we aan de ondernemer-scan, dat is een test waarbij u zelf kunt toetsen op uw motieven als ondernemer.